Gezondheid verdient advies

Nieuwe website

Welkom op onze vernieuwde webshop, hij is een pak sneller geworden en we hebben hard gewerkt op een betere zoekfunctionaliteit.  Uw account van onze vorige shop hebben we spijtig genoeg niet kunnen overzetten.

Gelieve hier in 2 stappen een nieuw account te registreren. Maar u kan dit ook doen op het einde van uw bestelling.

Onze muurautomaat 24/7

Wij hebben geen afhaalkluisjes maar een besteld product kan met een code afgehaald worden aan de muur automaat (dit is een scherm/afhaalpunt aan de buitenkant van de apotheek) – Hier kan je tevens meer dan 300 producten zonder voorschrift 24/7 aankopen en de apotheek met wachtdienst in je regio opzoeken.


Nieuwe Account aanmaken

Apotheek Verbeeck

Jouw gezondheid, onze zorg!

Dagelijks gaan we bij Apotheek Verbeeck als team aan de slag om ons beste beentje voor te zetten voor jouw gezondheid. We zijn een erg gemotiveerd team en proberen elke dag zoveel mogelijk facetten van deze zorg voor onze patiënten in te vullen. Meer en meer ligt nu ook de focus in het gezondheidsdomein digitaal én online. Ook hier willen wij met jou meedenken en je met de nodige ondersteuning omringen. We proberen je via al onze kanalen ook te informeren over een doorgestuurde vraag, bestelling of voorschrift. Je kan bij ons terecht met elke vraag over geneesmiddelen, al dan niet op voorschrift, voedingssupplementen, cosmetica, thuisgezondheidszorg, medische hulpmiddelen, verbanden en nog zo veel meer...

Voor patiënten die moeilijker in de apotheek geraken, leveren wij graag alles aan huis!

Heb je trouwens al een huisapotheker?

Dit is een must voor iedereen die op dagelijks basis geneesmiddelen inneemt, zo kunnen we probleemloos in contact treden met je huisarts, specialist, kinesist, thuisverpleegkundige, kortom het zorgteam.

Ook hierop weten we een antwoord.

Volg ons op facebook en/of instagram 😊

Hopelijk tot binnenkort!

Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste kernteam. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren. Om je nog beter van dienst te zijn, kan je al je vragen, opmerkingen en eventuele voorschriften doorsturen via het invulformulier!

Leer ons beter kennen

Wachtdienst apotheken

Heb je snel medicatie nodig ’s avonds, ’s nachts, op zaterdag, zondag of feestdagen? De apothekers van wacht staan buiten de normale openingsuren graag tot je dienst voor dringende geneesmiddelen. 


Vind mijn dichtsbijzijnde apotheek van wacht

Openingsuren

maandag

09:00 - 12:00

13:30 - 19:00

dinsdag

09:00 - 12:00

13:30 - 19:00

woensdag

09:00 - 12:00

13:30 - 19:00

donderdag

09:00 - 12:00

13:30 - 19:00

vrijdag

09:00 - 12:00

13:30 - 19:00

zaterdag

08:30 - 12:30

zondag

gesloten

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

Betaal ook online

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of zelf ophalen.

Lees meer