Welkom bij Apotheek Verbeeck

Dagelijks gaan we bij Apotheek Verbeeck als team aan de slag om ons beste beentje voor te zetten voor jouw gezondheid. We zijn een erg gemotiveerd team en proberen elke dag zoveel mogelijk facetten van deze zorg voor onze patiënten in te vullen. 

Meer en meer ligt nu ook de focus in het gezondheidsdomein digitaal én online. Ook hier willen wij met jou meedenken en je met de nodige ondersteuning omringen. 

Wil je dat we meer tijd uittrekken voor persoonlijk advies? 

Heb je nood aan een gesprek met meer privacy?


We helpen je onder andere met:

  • Opmeting aderspatkous & bandages
  • Rookstopbegeleiding
  • Medicatiebegeleiding
  • Adviesgesprek Astma/COPD - Zwangerschap - Diabetes
  • Minerale make-up (Cent pur Cent)
  • Afspraak Covid-vaccinatie of vaccins bestellen
  • Afspraak Griep vaccinatie
Maak een afspraak

Farmad App

Wij werken met de Farmad applicatie om snel en gemakkelijk voorschriften op te laden, medicatie te bestellen en schema's op te stellen. 

Bekijk de video's op youtube.

Via onderstaande link wordt de app uitgebreid beschreven en kan je hem meteen downloaden.

Download hier de app

Jouw gezondheid, onze zorg!

We proberen je via al onze kanalen ook te informeren over een doorgestuurde vraag, bestelling of voorschrift. Je kan bij ons terecht met elke vraag over geneesmiddelen, al dan niet op voorschrift, voedingssupplementen, cosmetica, thuisgezondheidszorg, medische hulpmiddelen, verbanden en nog zo veel meer... Voor patiënten die moeilijker in de apotheek geraken, leveren wij graag alles aan huis!

Heb je trouwens al een huisapotheker? 

Dit is een must voor iedereen die op dagelijks basis geneesmiddelen inneemt, zo kunnen we probleemloos in contact treden met je huisarts, specialist, kinesist, thuisverpleegkundige, kortom het zorgteam. Ook hierop weten we een antwoord.

Volg ons op facebook en/of instagram 😊  
Hopelijk tot binnenkort!

Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste kernteam. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren. Om je nog beter van dienst te zijn, kan je al je vragen, opmerkingen en eventuele voorschriften doorsturen via het invulformulier!

Leer ons beter kennen

Wachtdienst apotheken

Heb je snel medicatie nodig ’s avonds, ’s nachts, op zaterdag, zondag of feestdagen? De apothekers van wacht staan buiten de normale openingsuren graag tot je dienst voor dringende geneesmiddelen. 


Apotheek van wacht

Heb je al een voorschrift? 

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven. Neem het voorschrift mee naar de apotheek voor de zekerheid!


Voorschrift online opladen

Onze muurautomaat 24/7

Wij hebben geen afhaalkluisjes maar een besteld product kan met een code afgehaald worden aan de muur automaat (dit is een scherm/afhaalpunt aan de buitenkant van de apotheek) – Hier kan je tevens meer dan 300 producten zonder voorschrift 24/7 aankopen en de apotheek met wachtdienst in je regio opzoeken.

Ontdek de automaat

maandag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

dinsdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

woensdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

donderdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

vrijdag

08:30 - 12:30

13:30 - 19:00

zaterdag

08:30 - 12:30

zondag

gesloten