Over ons

Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren en te begeleiden en je de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Naast geneesmiddelen bieden wij een uitgebreid productgamma van onder andere homeopathie, voedingssupplementen, magistrale & huisbereidingen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. Wij verwelkomen je graag in de apotheek, maar we bieden je tevens de mogelijkheid om je aankopen of reservaties snel en gemakkelijk online te doen.

Barbara Verbeeck


Apotheker- Titularis 
Joyce Motmans

FTA

Onze muurautomaat 24/7

Wij hebben geen afhaalkluisjes maar een besteld product kan met een code afgehaald worden aan de muurautomaat (dit is een scherm/afhaalpunt aan de buitenkant van de apotheek).

Hier kan je tevens meer dan 300 producten zonder voorschrift 24/7 aankopen en de apotheek met wachtdienst in je regio opzoeken. 

Spaarrekening

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten ontvang je 5% korting op een spaarrekening via je persoonlijke kortingskaart. Dit spaartegoed wordt verrekend bij het bereiken van 500 spaarpunten. 

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Zo kan je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en thuiszorgmateriaal.