Fultium D3 800 Zachte Caps 90

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de muurautomaat (24/7)

Lokale thuislevering in postcodes 3582 - 3581 - 3580

Thuislevering via BPost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

FULTIUM®-D3 800 bevat 800 I.E. (20 µg) vitamine D3 (cholecalciferol), onder de vorm van een kleine zachte capsule. Cholecalciferol is de natuurlijke vorm van vitamine D3. De meest voorkomende oorzaak van een vitamine D3-tekort is een te lage aanmaak van vitamine D3 via onze huid ten gevolge van verminderde blootstelling aan zonlicht door seizoensvariaties, weinig buiten komen of het dragen van lichaamsbedekkende kleding. Verder vermindert het vermogen van onze huid om vitamine D3 te produceren met het ouder worden en bij personen met een donkere huidskleur. Ook baby's, kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, hebben een verhoogde behoefte aan vitamine D3. Een andere oorzaak van een vitamine D3-tekort is onvoldoende inname als gevolg van eenzijdige voeding of minder efficiënte opname uit de voeding. Om tekorten aan te vullen alsook om te kunnen voldoen aan verhoogde behoeftes aan vitamine D3 werd FULTIUM®-D3 800 ontwikkeld: een voedingssupplement rijk aan vitamine D3 en uitermate geschikt om volwassenen en adolescenten (vanaf 12 jaar) van de nodige dosis vitamine D3 te voorzien. FULTIUM®-D3 800 is een voedingssupplement van de hoogste kwaliteit, geproduceerd onder GMP normen (Good Manufacturing Practice).

Gebruik

Aanbevolen dosering voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar, tenzij anders geadviseerd:
- 1 capsule per dag als onderhoudsdosis bij een verhoogde behoefte.
- 2 capsules per dag (1 inname) als startfase bij een uitgesproken tekort.
Niet kauwen.

Samenstelling

Huile de maïs raffinée (Zea mays L.) – gélatine – glycérol – cholécalciférol (vitamine D3) (20 µg par gélule) – eau – Antioxydant: BHT (E321) -
Couleur: bleu brillant (E133).
Poids net: 20,07 g pour 90 gélules.
FULTIUM®-D3 800 ne contient ni sucre, ni sel, ni gluten, ni lactose. Les gélules sont halal et casher.

Gegevens
CNK3498623
FabrikantenEurogenerics (EG) Generics & Consumer
MerkenEurogenerics (EG)
Breedte60 mm
Lengte116 mm
Diepte50 mm
Hoeveelheid verpakking90