Varolast Hartm 10cmx 7m 1 9315736

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de muurautomaat (24/7)

Lokale thuislevering in postcodes 3582 - 3581 - 3580

Thuislevering via BPost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Zinklijmzwachtel met lengte- en dwarselasticiteit. Gebruiksklaar, nauwkeurig, zonder plooivorming en insnoeren aan te leggen zelfs rond de moeilijke contouren van de benen. Dit resulteert in een gelijkmatige afname van druk op het been weg van de enkel. Elasticiteit blijft beperkt tot het aanleggen. Hoge arbeidsdruk werkt ontstuwend, lage rustdruk, goede ventilatie. Huidvriendelijk; droogt snel.

Indicatie

Voor snelle ontlasting en afname van volhardend oedeem, behoudt vlakke en gelijkmatige druk tijdens lange periode bij phlebitis van de diepe en oppervlakkige venen, bij postthrombotische toestanden, bij ulcera cruris en stuwingsdermatosen in het niet natte stadium; als ondersteunend verband bij algemene orthopedie en na orthopedische chirurgie.

Gegevens
CNK0435776
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann
Breedte78 mm
Lengte153 mm
Diepte63 mm