Pro-ophta Junior Maxi Oogpleist. 7,0x5,9 50 16845

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de muurautomaat (24/7)

Lokale thuislevering in postcodes 3582 - 3581 - 3580

Thuislevering via BPost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Pro-ophta Junior dient voor het zichtdicht afdekken van het oog tijdens occlusietherapie, bijvoorbeeld bij strabisme en amblyopie. De pleister is helemaal afgestemd op de gevoelige kinderhuid rond het oog. De lijm is in stroken op een flinterdunne vliesstof aangebracht. Zo vormt ook regelmatige vervanging van de pleister geen probleem en krijgt het oog veel lucht. In het centrum bevindt zich een katoenen kern, die het oog volledig verduistert. De speciaal op kinderen afgestemde pasvorm — in twee maten — zorgt ervoor dat de pleister zeer goed zit, ook onder een bril. Pro-ophta Junior kan met verschillende kindgerichte motieven worden beplakt — voor de jonge patiënten is dat zeker een extra motivatie voor de behandeling.

Samenstelling

Huidkleurige dragervliesstof: 100 % polyester; lichtdicht en luchtdoorlatend centrum: 100 % weefsel 100% katoen

Indicatie

voor het afdekken van het oog bij occlusietherapie (bijvoorbeeld bij amblyopie of strabisme)

Gegevens
CNK2118438
FabrikantenLohmann & rauscher
MerkenLohmann Rauscher
Breedte78 mm
Lengte81 mm
Diepte43 mm