Juneo Rijstgranen Met Eiwitsupplement 900g

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Biologisch granenpapje met eiwitsupplement op basis van rijst voor baby's vanaf 6 maanden en jonge kinderen. Een gezonde aanvulling op de gevarieerde voeding die je kleintje al krijgt. Het recept bevat geen lactose, dierlijke eiwitten of palmolie. Een natuurlijke bron van vitamine E en calcium voor kleine kinderen.

Belangrijk: dit granenpapje met eiwitsupplement is speciaal voor baby's vanaf 6 maanden en jonge kinderen in goede gezondheid als aanvulling op hun voeding. Het is geen opvolgmelk en kan niet worden gegeven als vervanging voor moedermelk. Vraag advies aan je arts voordat je Junéo Rice toedient.

Gebruik
  • De fles niet in de microgolfoven opwarmen. Steriliseer voor elk gebruik de fles en het speentje. Was je handen goed.
  • Giet water (lauw of op kamertemperatuur) in de fles en voeg het aantal schepjes toe dat overeenkomt met de hoeveelheid water (zie tabel op de verpakking).
  • Even goed schudden en dan is het granenpapje klaar.
  • Sluit na het openen van de doos het deksel en bewaar Junéo koel en droog. Maximaal 3 weken na opening gebruiken. Bewaar het granenpapje niet. Het moet na de bereiding worden geconsumeerd. Elke onjuiste bewaring of bereiding van het product kan risico's voor de gezondheid van jouw baby opleveren.
Samenstelling

Maltodextrine*, rijstmeel*(28%), gehydrolyseerd rijsteiwit*(13%), zonnebloemolie*, lithothamnium raapzaadolie, vitaminecomplex (vitamine A (retinylacetaat), vitamine D (cholecalciferol), vitamine C (natrium-L-ascorbaat), vitamine B1 (thiaminemononitraat).

* van biologische landbouw.

Details
CNK4290334
FabrikantenVIVRE AU SUD
Merkenjuneo